Cara Atasi Gusi Bengkak Dan Nafas Berbau

37 views

Resipi Masakan Nusantara Dan Petua Online, Hello jumpa lagi di blog resipimasakan.site,Kali ini saya ingin berbagi resipi – Cara Atasi Gusi Bengkak Dan Nafas Berbau – Resepi Masakan 2017,resepi masakan ayam,resepi masakan kampung,resepi masakan ikan,resepi masakan sotong,resepi masakan daging,resepi masakan melayu,resepi masakan udang,resepi masakan telur,resepi masakan ikan kembung

Tet..tet.. Mesej masokk ..mesej masookkk..
.
Awal awal dah mesej hakak . tak sabar la tu kan nak crite.
.
BENGKAK GUSI DAH BAIK . dah boleh tidur malam dah. Nafas pun tak bau busuk macam dulu dah..
.
Alhamdulillah la kan… Awak puas hati. Hakak pun riang hati
.
Niat kita memang nak membantu pun
Bila kita dapat feedback positif dari mereka . hati kita riang.
Syukur pada Allah kan..
Inilah saya rasa bila saya dapat memuaskan hati mereka .
.
Ada tak yang rasa mcam aizah bila dapat bantu orang sihat?
.
Yang ada masalah sama macam hadik ni.
#GUSI_BENGKAK
#NAFAS_BERBAU
SELALU #SAKIT_GIGI
GOSOK GIGI SOKMO BERDARAH.

No automatic alt text available.


.
Boleh mesej aizah .
Ku hukurkan tangan ingin membantumu.
017.305.3031
🍃 pakar #shaklee pro
———————
📲 017.305.3031
👩 aizah azlem
www.butiksihatcomel.com
www.ikhtiarsihat.com
S A Y A J U A L S H A K L E E
#tsunamishaklee #liveamazing #shakleeeffect #greateleven#pengedarshaklee #agenshaklee #shakleebandarseriputra #shakleenilai#shakleebrunei #kanser #shakleesingapore

Tags: #agenshaklee #allah #gigi #liveamazing #mesej #nafas berbau #pengedarshaklee #shakleebrunei #shakleenilai