Tips Tingkatkan Sistem Imun Badan Kita

52 views

Resipi Masakan Nusantara Dan Petua Online, Hello jumpa lagi di blog resipimasakan.site,Kali ini saya ingin berbagi resipi – Tips Tingkatkan Sistem Imun Badan Kita – Resepi Masakan 2017,resepi masakan ayam,resepi masakan kampung,resepi masakan ikan,resepi masakan sotong,resepi masakan daging,resepi masakan melayu,resepi masakan udang,resepi masakan telur,resepi masakan ikan kembung

Alhamdulillah selsema anak-anak dah semakin kurang. apa yang pentingnya kita perlu tingkatkan imun anak -anak kita.
.
demam adalah perkara biasa tetapi kita perlu kawal dan cepatkan proses penyembuhan anak-anak kita untuk mengelakan masalah lain datang.
.
kenapa nak sangat tingkatkan sistem imun kita ni?
sebab nya , sistem imun adalah sistem pertahanan terhadap serangan penyakit atau virus. .
jadi bila sistem imun kita tak kuat haaaaaa
nilah sebabkan kita mudah sokmo jatuh sakit contoh demam, selsema .
.
biasanya aizah amalkan 4 perkara kat bawah ni la sokmo . ambil hari hari untuk kuatkan sitem imun
-garlic yang bertindak seperti antibiotik untuk tingkatkan antibodi badan kita. pernah dengar? bawang putih elok untuk sistem badan? haaa amik je garlic ni. sebiji dia sama dengan selabu bawang putih. dasatkan.
– vitamin c dewasa dan vitamin c chewable untuk kids , ni memang terkenallah dengan khasiat yang menguatkan sistem imun kita sekeluarga. memang berkesan dan yang penting selamat. memang best.
– madu .
madu ni pun kan makanan sunnah, khasiatnya memang bagus untuk kita amalkan setiap hari.
in shaa Allah. kita ni kan berusaha je untuk sihat sokmo. segalanya dari Allah untuk kesembuhan ,kesihatan.
.
siapa belum ada set kuatkan imun ni, aizah cadangakan beli la 1 set ni untuk pencegahan awal atau jika sedang alami serangan virus ia membantu untuk cepat pulih.

.
boleh hubungi aizah
017.305.3031
🍃 pakar #shaklee pro
———————
📲 017.305.3031
👩 aizah azlem
⌨ www.butiksihatcomel.com
⌨ www.ikhtiarsihat.com
S A Y A J U A L S H A K L E E

-796-
#tsunamishaklee #liveamazing #shakleeeffect #greateleven #pengedarshaklee #agenshaklee #shakleebandarseriputra #shakleenilai #shakleebrunai

Tags: #alhamdulillah #allah #antibodi-badan #makanan-sunnah #nilah-sebabkan #putih-dasatkan- #yang-bertindak #yang-pentingnya